Stortkokers

Wat is een stortkoker?

Een stortkoker is een handig hulpmiddel om alle soorten (bouw)puin veilig en vlot te deponeren van hogere etages. Door het instelbare kettingsysteem kunt u de koker zo monteren waardoor bijna elke locatie bereikbaar is. Zo'n puinkoker is vaak gemaakt van pvc, zodat niet de hele buurt opgeschrikt wordt door het geluid van het vallend afval. De stortkoker komt in een ideale situatie uit in een puincontainer. 

Aantal zaken om rekening mee te houden:

  • Plaats uw puincontainer direct onder de opening van de stortkoker. Is dit niet mogelijk? Zorg dan voor een zachte, afgeschermde ondergrond zodat het puinafval de ondergrond niet beschadigd. Wij kunnen bijvoorbeeld een oude matras meeleveren. 
     
  • De vul mond van de stortkoker heeft een bepaalde grootte, de diameter is ongeveer 40 tot 50 centimeter. Niet al het afval zal er daardoor direct in passen. Verklein het materiaal indien mogelijk. Zo voorkomt u dat de stortkoker halverwege verstopt raakt door hakend bouw- en sloopafval.

Waarom een stortkoker huren van jan haeck? 

Gaat u klussen op hoger gelegen plekken zoals uw zolder of heb je een appartement? Dan zijn onze stortkokers de ideale manier om vlot te werk te gaan. Huur nu jouw container en wij leveren het juiste aantal stortkokers mee. Wenst u de stortkokers apart te huren is dat zeker mogelijk. 

Neem contact op met één van onze medewerkers en zij helpen u graag verder.

Vragen? Klik hier!

specificaties?

  • Koppelbare elementen 
  • Nuttige lengte 90 à 100 cm
  • Met trechterstukken (boven) 
  • Montagelier + raambevestiging (zie foto's)